Werken bij Marcel van Hooijdonk

07 november 2022

Kamer huren in Utrecht

In Nederland zie je momenteel steeds vaker een tekort aan woningen en woonruimten. Er heerst momenteel namelijk een groot tekort hieraan in Nederland. Maar dit pakt Marcel van Hooijdonk aan door leegstaande panden te transformeren in woningen en woonruimten voor studenten, starters of andere mensen. Het is namelijk de bedoeling dat de kwetsbare mensen in deze samenleving niet voor een dichte deur komen te staan.

Utrecht

Het transformeren van leegstaande panden in leefbare woonruimtes doet Marcel van Hooijdonk onder andere ook in Utrecht. In Utrecht beschikt Marcel van Hooijdonk namelijk over een divers en ruim aanbod aan verschillende woningen en studentenkamers. Om dit voor de studenten en starters duidelijk op een rij te hebben staan heeft Marcel van Hooijdonk hier een aparte website over gemaakt. Bekijk al het aanbod aan kamers in Utrecht via de knop hieronder.

Het aanbod in Utrecht

Meer informatie

Naast het diverse scala aan kamers die op de website te vinden is, staan er ook leuke feitjes en bezigheden op die jij kan uitvoeren in Utrecht. Denk aan de verschillende kroegen die in Utrecht te vinden zijn of de verschillende opleidingen op de universiteiten en de hogescholen. Op deze manier word jij ook iets wijzer over de stad Utrecht. Bekijk het allemaal op Kamerhuur Utrecht

Bekijk Kamerhuur Utrecht

Duidelijkheid voor de klanten

Marcel van Hooijdonk vindt het altijd belangrijk dat de klant duidelijkheid heeft op ieder moment over zijn huur van een bepaalde woning of kamer. Geen kleine lettertjes of extra kosten, als huurder weet jij bij Marcel van Hooijdonk precies waar je aan toe bent. Oplossingen van problemen die ervaren worden in woningen worden in de meeste gevallen kosteloos opgelost. Dit alles om ervoor te zorgen dat alle huurders tevreden zijn.

Verschillende steden

Ook in andere steden heeft Marcel van Hooijdonk leegstaande panden getransformeerd in leefbare woningen en woonruimtes. Bekijk bijvoorbeeld naar het aanbod aan woningen in de steden Leiden en Amsterdam. Ben jij benieuwd in welke andere steden Marcel van Hooijdonk nog meer een ruim aanbod heeft van woningen voor jou? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Neem contact op
Meer nieuws

Meer weten over werken bij Marcel van Hooijdonk? Lees hier het laatste nieuws.

Wil jij aan de slag bij Marcel van Hooijdonk?

Neem dan contact met ons op en wie weet zijn wij jou snel!

Marcel-van-hooijdonk.png
We helpen je graag verder! MARCEL VAN HOOIJDONK

Eigenaar

+31 (0) 123 - 45 679
info@zuylenstaete.nl Contact opnemen