Werken bij Marcel van Hooijdonk

01 april 2019

Huren in Leiden

In leiden wonen maar liefst 18.650 studenten en studeren er 37.500 studenten. De stad kent daarnaast 5 onderwijsinstellingen waarvan 1 universiteit. In deze stad wordt jou de ideale mix aangeboden voor een onvergetelijke studententijd. In de stad zijn dagelijks diverse dingen te beleven en dat is dan ook de reden dat studenten vaak kiezen om in deze stad te komen wonen.

Kamertekort Nederland

In Nederland heerst er momenteel een groot tekort aan woningen en studentenkamers. Marcel van Hooijdonk transformeert leegstaande panden in mooie leefbare (studenten)woningen. Dit doet hij ook in Leiden. Hierdoor beschikt Marcel van Hooijdonk over een breed en divers assortiment aan woningen in Leiden. Om dit aanbod overzichtelijk op een rijtje te hebben staan voor de studenten heeft Marcel van Hooijdonk een speciale website hiervoor aangemaakt. Bekijk het aanbod aan woningen in Leiden via de knop hieronder.

Bekijk het aanbod in Leiden

Leiden

Leiden is een zeer diverse stad waar iedere dag weer nieuwe dingen worden beleefd. Marcel van Hooijdonk heeft om die reden een aparte website aangemaakt om hier de studenten up-to-date te houden van alle trends en ontwikkelingen binnen de stad. Op deze website vind je naast de laatste nieuwtjes ook de leukste activiteiten die je in de stad kan ondernemen. Op deze manier hoef jij nooit iets te missen!

Kamerverhuur Leiden

Weten waar je aan toe bent

Marcel van Hooijdonk vindt het van groot belang dat de klant altijd weet waar de klant aan toe is. Dit is de voornaamste reden dat wij zeer transparant te werk gaan met onze verhuurprijzen. Daarnaast staat communicatie met de klant bij ons hoog in het vaandel. Door goed te communiceren kunnen eventuele problemen worden vermeden.

Diverse steden

Naast Leiden is Marcel van Hooijdonk ook nog actief in andere steden in Nederland. In deze steden heeft Marcel van Hooijdonk ook leegstaande panden getransformeerd in leefbare woonruimtes en woningen. Dit heeft hij onder andere ook in Amsterdam en Utrecht gedaan. Wil jij weten of Marcel van Hooijdonk ook over een aanbod beschikt in jouw stad? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Neem contact op
Meer nieuws

Meer weten over werken bij Marcel van Hooijdonk? Lees hier het laatste nieuws.

Wil jij aan de slag bij Marcel van Hooijdonk?

Neem dan contact met ons op en wie weet zijn wij jou snel!

Marcel-van-hooijdonk.png
We helpen je graag verder! MARCEL VAN HOOIJDONK

Eigenaar

+31 (0) 123 - 45 679
info@zuylenstaete.nl Contact opnemen