Werken bij Marcel van Hooijdonk

19 juli 2022

Marcel van Hooijdonk

In Nederland zijn meer dan een half miljoen leegstaande panden die nergens meer voor woorden gebruikt. Daarnaast heerst er ook een groot woning tekort in Nederland. Marcel van Hooijdonk probeert deze twee problemen aan te pakken door leegstaande panden volledig te transformeren in (studenten-) woningen. 

Altijd op zoek naar oplossingen en niet tegen verspillingen kunnen. Dat zijn de twee redenen waarom Marcel van Hooijdonk besloot om de krapte op de woningmarkt tegen te gaan door middel van leegstaande panden te transformeren.

Momenteel bezit Marcel van Hooijdonk verschillende panden in verschillende steden. Denk bijvoorbeeld aan de steden: Utrecht, Amsterdam en Leiden. In iedere stad varieert het aanbod van appartementen, tot kamers en zelf huizen. Door een ruim aanbod weet Marcel van Hooijdonk een groot publiek te bedienen.

Loopbaan Marcel van Hooijdonk

Na het afronden van de studie vastgoedkunde in 1992 is Marcel van Hooijdonk begonnen als een zelfstandige vastgoedbelegger. Dit begon heel klein maar momenteel heeft hij een groot aantal panden in zijn bezit. Vele leegstaande panden heeft Marcel al omgetoverd tot mooie leefbare (studenten-) woningen.

Meer informatie?

Bij Marcel van Hooijdonk weet jij altijd waar je aan toe bent. Goed en duidelijk contact met de klant staat op plek nummer 1. Wij leveren altijd de beste service, om ervoor te zorgen dat de huurders nooit voor verrassingen komen te staan. Wil je meer weten over Marcel van Hooijdonk? Wat zijn interesses zijn of zijn huidige projecten? Kijk dan eens op zijn eigen persoonlijke website. Hier kan je alles vinden over van Hooijdonk.

Meer nieuws

Meer weten over werken bij Marcel van Hooijdonk? Lees hier het laatste nieuws.

Wil jij aan de slag bij Marcel van Hooijdonk?

Neem dan contact met ons op en wie weet zijn wij jou snel!

Marcel-van-hooijdonk.png
We helpen je graag verder! MARCEL VAN HOOIJDONK

Eigenaar

+31 (0) 123 - 45 679
info@zuylenstaete.nl Contact opnemen