Werken bij Marcel van Hooijdonk

01 maart 2019

Huren in de hoofdstad

Ben jij van plan om te gaan studeren in Amsterdam? Dan is het kiezen van de juiste studie en het vinden van een mooie studentenkamer van groot belang. Deze twee aspecten kunnen jouw studententijd nog mooier maken in Amsterdam dan verwacht. Amsterdam bezit over meerdere hogescholen en universiteiten en daarom is de keuze aan studies zeer ruim. Helaas geldt voor de studentenwoningen in Amsterdam het tegenovergestelde.

Marcel van Hooijdonk

Door de afgelopen jaren heeft Marcel van Hooijdonk meerdere panden gekocht, opgeknapt en getransformeerd tot mooie bewoonbare gebouwen. Op deze manier probeert hij twee vliegen in één klap te slaan. De leegstand in Nederland en het woningentekort. Zo heeft hij dit ook in Amsterdam gedaan op verschillende plekken. Hierdoor bezit hij een divers en ruim aanbod aan woningen en studentenkamers.

Studentenwoning Amsterdam

Voor een student of starter is het vaak moeilijk om te beginnen met het zoeken naar een mooie woning of kamer. Dit probleem geldt vooral in Amsterdam, aangezien hier het woningtekort zeer groot is. Vanwege die reden heeft Marcel van Hooijdonk een speciale website aangemaakt waarop al het aanbod van Marcel van Hooijdonk in Amsterdam is te vinden. Bekijk het gehele aanbod via de knop hier beneden.

Bekijk het aanbod in Amsterdam

Klanten op één

Bij Marcel van Hooijdonk staan tevreden klanten hoog in het vaandel. De huur van jouw woning willen we zo gemakkelijk mogelijk laten verlopen en daarom zijn wij daar dan ook altijd heel transparant in. Het is belangrijk dat onze huurders nooit voor verrassingen komen te staan.

Marcel van Hooijdonk in meerdere steden

Ook in andere steden beschikt Marcel van Hooijdonk over een ruim aanbod aan woningen en leefbare ruimtes voor studenten of starters. Zo probeert hij door heel Nederland studenten te voorzien van een woning. Ben jij in een specifieke stad op zoek naar woningen zoals Leiden of Utrecht? Of ben jij benieuwd naar het gehele aanbod van Marcel van Hooijdonk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Meer nieuws

Meer weten over werken bij Marcel van Hooijdonk? Lees hier het laatste nieuws.

Wil jij aan de slag bij Marcel van Hooijdonk?

Neem dan contact met ons op en wie weet zijn wij jou snel!

Marcel-van-hooijdonk.png
We helpen je graag verder! MARCEL VAN HOOIJDONK

Eigenaar

+31 (0) 123 - 45 679
info@zuylenstaete.nl Contact opnemen