Werken bij Marcel van Hooijdonk

Over ons

Over Marcel van Hooijdonk

Marcel van Hooijdonk is een pionier op de woningmarkt. Door de jaren heen heeft hij meerdere panden gekocht, opgeknapt en getransformeerd tot bewoonbare gebouwen. Hiermee gaat Marcel van Hooijdonk leegstand tegen in Nederland, wat als groot bijkomend voordeel heeft dat starters en studenten een grotere kans hebben op een eigen woning.

Woningtekort aangepakt

Nederland kampt met een groot tekort aan woningen. Dat zorgt voor een ontregelde huizenmarkt: koopwoningen zijn schaars en vaak worden ze boven de vraagprijs verkocht. Bovendien is het lastig om in aanmerking voor een huurwoning te komen als je niet al lange tijd ingeschreven staat. Marcel van Hooijdonk is daarom begonnen met het creëren van extra woningen. Door leegstaande (kantoor)panden op te kopen, te transformeren tot bewoonbare ruimtes én ter verhuur aan te bieden, pakt Marcel van Hooijdonk dit aanhoudende probleem aan.

Marcel van Hooijdonk in vele steden

De woningen van Marcel van Hooijdonk zijn op veel verschillende plaatsen te vinden. Zo is er ruim woningaanbod in studentensteden als Leiden, Utrecht en Amsterdam. Deze populaire steden zijn ieder jaar in trek bij studerende jongvolwassenen, op zoek naar een eigen plek. Het aanbod varieert van een- en tweekamerappartementen, tot kamers in een gezellig huis. Door het aanbod te verruimen weet Marcel van Hooijdonk een groot publiek te bedienen, dat anders noodgedwongen geen eigen plek zou kunnen vinden.

Weet waar je aan toe bent

Marcel van Hooijdonk zorgt ervoor dat je weet waar je aan toe bent. Door transparant om te gaan met onze verhuurprijzen, weet jij altijd wat je aan het einde van de maand over dient te maken. Zo werken we met kale verhuurprijzen en communiceren we daarbij altijd de all-in prijs. De all-in prijs is het uiteindelijke bedrag dat jij verschuldigd bent aan Marcel van Hooijdonk. Zo komen onze huurders nooit voor verrasingen te staan.

Wil jij deel uitmaken van het team achter het verhuurproces? En wil je graag de beste service leveren? Dan kun jij werken bij Marcel van Hooijdonk!

Bekijk de vacatures

Werken bij Marcel van Hooijdonk

Neem contact op voor meer informatie en kom werken bij Marcel van Hooijdonk!

Wil jij aan de slag bij Marcel van Hooijdonk?

Neem dan contact met ons op en wie weet zijn wij jou snel!

Marcel-van-hooijdonk.png
We helpen je graag verder! MARCEL VAN HOOIJDONK

Eigenaar

+31 (0) 123 - 45 679
info@zuylenstaete.nl Contact opnemen